Repeša našao novi posao!

Autor:

Sport

01.06.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski košarkaški trener Jasmin Repeša se nalazi pred novim zadatkom! Bivši strateg podgoričke Budućnosti mogao bi ponovo da dobije posao glavnog trenera u italijanskoj Seriji A.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

Jasmin Repeša ima prilično bogatu trenersku karijeru, radio je u Turskoj, Poljskoj, Italiji i Španiji, a prema poslednjim navodima, mogao bi da se vrati u Italiju.

On bi naredne sezone mogao da sedi na klupi Ređo Emilije. Alesandro Frozini, generalni menadžer Ređa i Jasmin Repeša su prema navodima italijanske "Gazete" već obavili razgovore.

Repeša je jedan od favorita za upražnjenu poziciju, a njegova glavna konkurencija je čuveni Maurisio Buskalja, sada već bivši trener Trenta, ekipe sa kojom je zaista činio čuda.

Ukoliko Repeša postane novi trener Ređa, biće to njegov peti klub u Palakanestru, pošto je već radio u Fortitudu iz Bolonje, rimskoj Lotomatici, Benetonu iz Treviza i Olimpiji iz Milana, odnosno Emporio Armaniju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading