Viceprvak Evrope hoće Lučića!

Autor:

Sport

30.05.2019

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski vicešampion želi što pre da zatvori transfer srpskog reprezentativca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Lučić iz Nemačke u Tursku

Efesovi planovi za leto odavno su postali jasni - zadržavanje najboljih igrača iz postojećeg kadra i jačanje istog najboljim opcijama na tržištu.

Jedna od opcija za vicešampiona Evrope postao je i Vladimir Lučić. Lučić je zamišljen kao deo Efesovog šampionskog mozaika, a klub iz Istanbula čak agresivno radi na tome da se srpski reprezentativac priključi svom sunarodniku, Vasiliju Miciću.

Krilnom košarkašu ugovor sa Bajernom ističe na leto, međutim minhenski klub želi opet da produži saradnju sa njim i zadrži ga i u budućnosti. Lučić je stigao iz Valensije 2016. godine, malo pre nego što je Aleksandar Đorđević preuzeo klub. 

Reprezentativac Srbije postao je važan šraf minhenske ekipe, zbog čegaje narednog leta dobio ugovor na još dve godine. Pod komandom Dejana Radonjića osvojio je prvo nemački Kup, a potom i prvenstvo.

U Bajernovoj povratničkoj sezoni u Evroligi Lučić je bio drugi strelac ekipe s prosekom od 10 poena, na šta je dopisao još četiri skoka i po asistenciju i ukradenu loptu u proseku.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading