(VIDEO) KALINIĆ SE UMALO POTUKAO: Srbin slavio pobedu, a onda mu je prišao protivnik i pokušao da ga udari!

Autor:

Sport

30.05.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenerbahče je uspeo da savlada Turk Telekom u odlučujućoj utakmici i plasira se u polufinale Superlige Turske, a jedan od detalja koji su obeležili utakmicu bila je i velika gužva na parketu, u kojoj je učestvovao Nikola Kalinić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Kalinić

Sjajan meč odigrao je Kalinić, bio je najbolji igrač na utakmici. Postigao je 22 poena (5 od 6 za tri poena), uhvatio 4 skoka i podelio 3 asistencije. Međutim, tokom majstorice, treće utakmice u seriji protiv Turk Telekoma, srpski igrač je imao konflikt sa protivničkim igračima. 

Nešto manje od pet minuta do kraja utakmice, bilo je jasno da će Fener u polufinale, pošto je na semaforu pisalo ubedljivih 81:46 za domaći tim. Kalinić je odlučio da proslavi trijumf svog tima, što se nije svidelo Redžiju Redingu, košarkašu Turk Telekoma. 

Nekadašnji igrač Albe i Bajerna, želeo je da se obračuna sa Kalinićem, ali su ostali saigrači uspeli da spreče eventualnu tuču. Fenerbahče će u polufinalu Superlige Turske igrati protiv Tofaša, serija počinje 1. juna, a igra se na tri pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading