LENARD SKIDA RATNIKE S TRONA!

Autor:

Sport

30.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noć između četvrtka i petka (3.00, Sport klub 1) doneće prvi od potencijalno sedam obračuna Toronta i Golden Stejta u velikom finalu NBA lige. Ekipa iz Kanada prvi put će se boriti za tron i praktično imati ulogu izazivača protiv možda i najvećeg tima svih vremena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Reptorsi u finalu

Na putu toj savršenoj mašini stajaće lider ekipe Toronta Kavaj Lenard, za kog je trener L. A. Klipersa Dok Rivers uoči finala izjavio da je po kvalitetu najbliži Majklu Džordanu, najboljem košarkašu svih vremena.

"Ratnicima" će ovo biti peto uzastopno finale (tri titule i poraz 2016), ali i poslednji put da igraju u ovom sastavu. Očekuje se da ekipu bez obzira na ishod finala napusti Kevin Durent, a plejmejker Golden Stejta Stef Kari pričao je o tome što se većini Amerikanaca ne sviđa dominacija ekipe iz Ouklenda.

- Imam osećaj da u prethodne tri godine svi pokušavaju da nas izvedu iz takta i poremete našu timsku hemiju. Sve se to pojačalo otkad je došao Durent. Od tad smo na udaru. Mi imamo sjajan tim zato što svako izađe na teren i takmiči se na najvišem nivou. Pazimo jedan na drugog i svako se pomalo žrtvuje. Bez obzira na to ko je na parketu - izjavio je Kari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Pobednik će biti ekipa koja prva dođe do četiri trijumfa, a prednost domaćeg terena imaće Toronto.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading