BOGDANOVIĆ ISKREN: Moramo da izvučemo pouke iz ovog poraza

Autor:

Sport

02.09.2017

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović izjavio je da loš početak meča uzrok poraza od Rusije u 2. kolu grupe D na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket/2017
Bogdanović nije bio na svom nivou

Srbija je posle trijumfa u prvom kolu protiv Letonije, u nedelju poražena od Rusije 75:72.

- Ako naučimo nešto iz ovog poraza, to će nam više značiti. Opet smo loše ušli u utakmicu... Kada se izgubi u grupnoj fazi, nije strašno. Moramo da ispravimo greške za nastavak takmičenja. Napravili smo dosta grešaka, ali smo i mi i oni bili nervozni. Mislim da smo malo nervozniji bili zbog pritiska i borbe za prvo mesto u grupi . Verujem da ćemo u ponedeljak igrati bolje. Uvek je najteže protiv domaćina. Siguran sam da će protiv nas biti puna hala - rekao je Bogdanović.

Boban Marjanović tvrdi da naši košarkaši moraju u nastavku takmičenja da isprave greške.

 - Mislim da smo imali više grešaka nego što su oni napravili, dosta otvorenih šuteva smo im ostavili. Gledaćemo da ispravimo greške, posle čega bi trebalo da nam bude lakše - rekao je Marjanović.

Vladimir Lučić je čestitao Rusiji na pobedi.

- Promašena su mnoga bacanja, ja prvi, a potom i još nekoliko igrača. Kada se sve sabere mislim da smo zasluženo poraženi. Sledi još teža i još važnija utakmica, protiv domaćina... Imamo dan odmora i taman prilika da se lepo pripremimo za taj meč - istakao je Lučić.

Srbija će u ponedeljak igrati protiv Turske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading