NBA liga planira uvođenje kupa!

Autor:

Sport

29.05.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komesar NBA lige Adam Silver izjavio je da postoji velika mogućnost da se u budućnosti uvede kup takmičenje okviru NBA lige, kako bi se timovi borili za još jedan trofej.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adam Silver

- Moja je dužnost da sve vreme gledam na koji način funkcionišu i napreduju druge organizacije i sportovo i pokušam da naučim nešto novo. U ovom slučaju, evropski fudbal ima brojne stvari koje bi trebalo usvojiti. Znam da će tradicionalisti reći da nikoga ne bi zanimalo to novo takmičenje i taj drugi trofej, ali moj odgovor je da naša organizacija ima mogućnost da kreira novu istoriju i tradiciju - kazao je Silver za Njujork Tajms.

Prvi čovek NBA dodao je da je takva ideja još u začetku, ali da već postoje nagoveštaji kako bi sve moglo da izgleda.

U jednom slučaju, timovi bi se takmičili u klasičnom kup formatu čiji bi se fajnal for igrao tokom Ol-star vikenda, a u drugom nadmetanje bi se odvilo po završetku ligaškog dela i tim putem bi ekipe, takođe, mogle da izbore plasman u plej-of NBA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading