Čiji je Džok Lendejl?

Autor:

Sport

28.05.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Odjeknula je vest da je košarkaš Partizana prešao u redove litvanskog Žalgirisa, a onda tajac. Dokle se stiglo sa pregovorima i da li je uopšte transfer Australijanca završen ili odložen?

Starsport
Nepoznat status Džoka Lendejla

Transfer Džoka Lendejla u Žalgiris potvrđen je od strane samog igrača i litvanskog kluba, ali poslednje informacije iz Litvanije kažu da do konačnog dogovora nije došlo.

To je po objavljivanju ovog transfera potvrdio i predsednik Partizana, Ostoja Mijailović, rečima da je Autralijanac sto odsto igrač crno-belih, a litvanski mediji prenose da su se pojavili određeni problemi.

Litvanci javljaju da Žalgiris još uvek nije dobio zeleno svetlo za ovaj transfer i da Partizan insistira da je Lendejl još uvek njegov igrač.

Nezvanično se može čuti da je u pitanju nesklad između ponude i potražnje, odnosno da Žalgiris nudi znatno manje novca nego što je prdviđeno otkupnom klauzulom u ugovoru.

Videćemo kako će spor biti rešen, a za sada je izvesno samo to da se reprezentativac Australije u SAD oporavlja od povrede skočnog zgloba.

 

 

Komentari (0)

Loading