(VIDEO) Letonija razbila Belgiju, Crnogorci se igrali sa Mađarima

Autor:

Sport

02.09.2017

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška reprezentacija Letonije pobedila je selekciju Belgiju 92:64 (24:25, 23:8, 16:22, 29:9) u meču drugog kola grupe D na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket/2017
Vučević je bio najbolji igrač u selekciji Crne Gore

Porzingis i Tima vodili su Letoniju do prve pobede. Obojica su postigla po 27 poena. Ervel je bio najbolji u Belgiji sa 12 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poljska je u grupi A pobedila Island 91:61. Ovo je prva pobeda Poljske, a drugi poraz Islanda na EP. Francuska je lako pobedila Grčku 95:87 i stigla je do prve pobede na EP. Ovo je prvi poraz Grka. Najefikasniji u selekciji Francuske bili su Lovernj i Furnije sa po 21 poenom. U selekciji Grčke istakao se Printezis sa 22 poena.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Crna Gora je nadigrala Mađarsku 72:48. Crnogorce je do prvog trijumfa na EP vodio. Mađarska je zabeležila i drugi poraz. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Vučević i Dubljević, koji su postigli po 13 poena. Vojvoda je bio najbolji u selekciji Mađarske sa 20 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Nemačka je bila bolja od Gruzije 67:57 u 2. kolu grupe B. Nemci su ovim trijumfom stigli do druge pobede, a Gruzija je zabeležila prvi poraz.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading