Partizan nastavlja da melje: Pazarci nedovoljno motivisani da bi prekinuli perfektan niz crno-belih!

Autor:

Sport

26.05.2019

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su Novi Pazar rezultatom 93:67 u devetom kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Partizan je zadržao maksimalan učinak u domaćem prvenstvu, dok je Novi Pazar otišao na učinak od četiri pobede i pet poraza.

Novi Pazar je loše ušao u meč, posle prve četvrtine gosti su postigli samo 9 poena. Partizan je imao velikih plus 15 posle prve četvrtine.

Drugu četvrtinu su furiozno započeli crno-beli, a Pazarci su odigrali bolju ofanzivu u finišu poluvremena, u drugoj četvrtini su postigli više nego duplo više poena u nego u prvoj. Marko Ratkić je pogodio treću trojku u poslednjem napadu svoje ekipe. 

Tokom treće četvrtine Novi Pazar je ušao u ritam, iako je Partizan imao veliku prednost na startu.

Pazarci su i treću deonicu rešili u svoju korist, a u četvrtoj četvrtini Partizan je ponovo podigao igru na viši nivo. Konačno je krenuo šut za tri poena za izabranike Andree Trinkijerija što je rezultiralo ubedljivim ishodom.

Najefikasnijiu crno-belom taboru bili su Marinković i Jaramaz sa po 13 poena, Marko Pecarski i Vasilije Pušica dodali su po 11, dok su po devet poena imali Renfro i Zagorac.

Na drugoj strani istakli su se Radonjić sa 17, Hadžifejzović sa 15 i Krstić sa 14 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading