Tuga i neverica: Preminuo mladi košarkaš Igokee i reprezentativac Srbije!

Autor:

Sport

26.05.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Republici Srpskoj! Srećko Forcan (16), junior Košarkaškog kluba Igokea, umro je od posledica teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći, saopštio je klub iz Aleksandrovca.

RepublikaFoto: facebook.com/Igokea - Republika Srpska
Srećko Forcan

Forcan je pre nekoliko dana imao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao vozeći bicikl. Borio se za život, ali i pored velikog napora lekara, njegovo srce prestalo je kucati.

Ovaj 16-godišnjak je nastupao za kadetski tim Igokee, kao i mlađe selekcije BiH i Srbije.

- Njegovi drugovi iz kadetske selekcije našeg kluba su danas osvojili titulu prvaka BiH, ali radosti nema. Svi u klubu smo u neverici da se nešto takvo desilo i da naš uvek nasmejani Srećko nije više s nama. Srećko je bio najbolji momak, primeran, talentovan reprezentativac. Počivaj u miru - saopštili su iz Igokee.

Srećka Forcana je 19. maja, dok je vozio bicikl u Laktašima, udario automobil. Nakon toga je primljen u Univerzitetski klinički centar Banjaluka. Nalazio se u komi. Primljen je s teškom povrede glave i grudnog koša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading