(FOTO) Obrt - Đorđević obavestio sportsku javnost: Ipak ništa od najtalentovanijeg košarkaša među "orlovima"!

Autor:

Sport

25.05.2019

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeknula je u regionu vest da je mladi košarkaš Real Madrida Mario Nakić prelimio i odlučio da zaigra za reprezentaciju Srbije. Međutim, selektor je Srbije, Aleksandar Đorđević je na Tviteru demantovao da je Nakić definitivno budući reprezentativac Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Đorđević

Informacija je potekla iz prepiske selektora Aleksandra Đorđevića i Nakića na Tviteru, a reči jednog od najperspektivnijih igrača u Evropi svi su okarakterisali kao potvrdu da je odlučio da obuče dres Orlova.

Istog dana u medijima se pojavila Đorđevićeva, ali i izjava predsednika KSS Predraga Danilovića, nekadašnjih saigrača Mariovog oca Ive Nakića.

Ipak, Đorđević se oglasio povodom ove situacije.

- ŠTA bude odlučio i KADA se bude odlučio, siguran sam da će mladi igrač Mario Nakić to javno i reći... ovako se samo navijački "prevode" naši familijarni, prijateljski odnosi i lepo Mariovo vaspitanje... na pogrešan način se svi zajedno borimo za njega u interesu srpske košarke-  napisao je Đorđević.

 

 

Međutim, selektor se nada da će Nkić ipak jednog dana zaigrati sa Srbiju.

- Nadajući se da će jednog dana, između ostalog i zbog razumevanja i ljubaznosti svih nas i naše javnosti, Mario odlučiti da igra za našu reprezentaciju, mi čekamo i dalje...- napisao je Đorđević.

 

 

Nakić je rođen i odrastao je u Beogradu, a pored Srbije može da igra za Hrvatsku jer mu je otac iz Rijeke i za selekciju Španije kao naturalizovan košarkaš. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading