JOKIĆ: IDEM U KINU DA SRUŠIMO AMERE

Autor:

Sport

25.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igraću za Srbiju na Mundobasketu, poručio je Nikola Jokić (24)!

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Jokić

Višemesečnu neizvesnost da li će Aleksandar Đorđević moći da računa na jednog od najboljih NBA centara na Svetskom prvenstvu u Kini otklonio je mladi Somborac samo dan nakon što su njegovi drugovi na proslavi petogodišnjice mature Ekonomske škole otkrili šta im je as Denvera rekao u poverenju.

NAJBOLJE ZA KRAJ

- Veoma sam zadovoljan svime što sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu u kojoj sam nastupao na ol-staru i bio izabran u prvu petorku lige. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini. Potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari, da srušimo Amere - poručio je Jokić.

Ova vest sve je obradovala, a skeptike prijatno iznenadila. Koliko je Nikola sve držao u sebi dok je vagao da li će ovog leta biti na raspolaganju selektor Đorđeviću, u razogovoru za Srpski telegraf potvrdio je njegov otac Branislav.

MUŠTULUK ZA ST

Jokić Senior je od našeg lista saznao da će mu sin od 31. avgusta do 15. septembra biti u Kini, a pre toga na pripremama nacionalnog tima.

- Moj Nikola je to potvrdio i svi portali već objavili? Stvarno mi ništa nije rekao, evo od vas prvi put to čujem, iako sam očekivao ovakav ishod. Svaka čast, biće to strašan tim - rekao nam je Jokić.

Nikolin nastup u Kini biće njegovo drugo sletanje među "orlove". Kada je igrao poslednji put u kvalifikacijama, a onda i na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016, osvojena je srebrna medalja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading