Hrvati kukaju zbog Nakića: Probali smo sve da Mario ne zaigra za Srbiju!

Autor:

Sport

24.05.2019

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani košarkaš, Mario Nakić igraće za košarkašku reprezentaciju Srbije, što je izazvalo kontoverze u regionu. Srbija kliče jer će u svojoj selekcije imati mladog Nakića kome stručnjaci predviđaju blistavu budućnost. Ovu vest je prokomentarisao selektor Hrvatske Veljko Mršić, koji nema čime da bude oduševljen.

RepublikaFoto: Starsport
Veljko Mršić

Mariov otac je Riječanin Ivo, bivši igrač Partizana, dok mu je majka Srpkinja, a rođen je u Beogradu. 

Nakić je rođen 2001. godine, ponikao je u KK Zemun, potom igrao za Partizan, dok je od 2015. član Real Madrida u čijem dresu je nedavno postao MVP F8 juniorske Evrolige.

Nakon spekulacija za koju selekciju će igrati, on je na poruku selektora Srbije Aleksandra Đorđevića "Sine, čekamo te", odgovorio sa, "Hvala mnogo, selektore".

 

 

- Kada smo pričali pre nekoliko dana, rekao sam da očekujem da će ipak izabrati Srbiju. Tako da me ovo nije iznenadilo. Žao mi je, ali ovo je bilo očekivano. Probali smo sve, ali nije prošlo. Šta je, tu je, idemo dalje. Možda je i bolje ovako. Bolje da za Hrvatsku igraju oni koji to žele, nego oni koji bi to uradili radi nekog interesa. Neki cilj se mora poštovati - rekao je Mršić za Index.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading