MAČVAN: Imamo karakter, čast je predvoditi ove momke!

Autor:

Sport

01.09.2017

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva utakmica na Eurobasketu, i ono što je najvažnije, prva pobeda izabranika Aleksandra Đorđevića, koji su savladali Letoniju rezultatom 92:82. Jedan od najzapaženijih u redovima naše selekcije bio je kapiten Milan Mačvan, koji je ostvario učinak od 14 koševa i 10 skokova.

Samo jako: Milan Mačvan

– Prva utakmica je uvek najteža da se odigra. Na početku smo imali malo problema da branimo njihov šut jer su nas napali sa praktično pet spoljnih, svi mogu da rašire i mnogo je teško da se adaptiraš na odbranu jedan na jedan. Mislim da smo odigrali tvdro, imali smo neke greške u odbrani koje treba da ispravimo, prevashodno ja u drugom poluvremenu, ali momci su to nadoknadili, igrali muški i u poslednja dva minuta prelomili utakmicu, rekao je Mačvan, a prenela agencija Beta.

– Igramo dobro, borimo se, nismo odustajili i posle lošijeg starta i kad su nas stizali. Imamo karakter, svi se bore, svima je stalo i ja sam zadovoljan. Čast je biti kapiten ovim momcima- dodao je Mačvan.

Kapiten je pričao i o drugom meču na prvenstvu koji se igra u subotu,

– Rusija ima jako kvalitetan roster. Odigrali smo jednu dobru utakmicu protiv njih u Nemačkoj. Predvodi ih Aleksej Šved, on je strašan igrač jedan na jedan, verovatno će naš fokus biti da njega zaustavimo jer nam je pravio dosta problema u Nemačkoj- zaključio je Milan Mačvan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading