Mijailović: Ove godine ćemo mečeve igrati u Areni - ima nade za Evroligu!

Autor:

Sport

22.05.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović najavio je da bi klub iz Humske sledeće sezone većinu utakmica mogao da igra u "Štark areni."

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri

Prvi čovek kluba iz Humske ističe i da Partizan nije odustao od trke za dobijanje specijalne pozivnice za Evroligu, kao i da je finansijska situacija mnogo bolja.

- Naša gledanost u ABA ligi je 6.000 ljudi po utakmici. To je dobar podatak za Partizan i Partizanove navijače. Dešavalo nam se da u Pioniru ne možemo da primimo sve koji su želeli da gledaju utakmice. Ove godine ćemo ozbiljno razmotriti da većinu mečeva igramo u "Areni" - izjavio je Mijailović za Elta televiziju.

U Humskoj i dalje rade na dobijanju pozivnice za Evroligu.

- To je ozbiljan proces i mi u njemu učestvujemo. Sigurno da ima nade i da ima šanse, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Ne želim nikome da dajem lažnu nadu jer je Evroliga ozbiljna kompanija, imaju svoje procese i procedure. Sve što bih rekao pre završetka svih nacionalnih takmičenja bilo bi smešno i neozbiljno sa moje strane.

RepublikaFoto: Starsport
Proslava osvajanja Kupa Radivoja Koraća

Mijailović je naveo i da Partizanov prioritet nije da 'napadne' Crvenu zvezdu, koja godinama dominira u regionalnoj ligi i prvenstvu Srbije.

- Naš prioritet je da se vratimo na staze stare slave i da igramo i osvajamo Evroligu. Sledeće sezone će nam biti lakše jer dugujemo manje novca i moći ćemo da ulažemo većinu naših prihoda u budući tim. Ulagaćemo u razvoj Partizana, a ne u prošlost. Kada sam došao u Partizan rekao sam da će biti potrebno dve godine da stanemo na noge, a kada stanemo na noge onda mnogo dalje vidimo - poručio je Mijailović.

Crno-beli imaju maksimalan učinak u grupi B Superlige Srbije, a u četvrtak u 8. kolu gostuju Dinamiku od 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading