Kuzmić poslao moćnu poruku navijačima Crvene zvezde

Autor:

Sport

19.05.2019

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Real Madrida Ognjen Kuzmić podgrejao je atmosferu među pristalicama Crvene zvezde izjavom da je šampion Srbije i ABA lige za njega uvek opcija.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjenkuzmic1
Ognjen Kuzmić i dalje član Reala

Kuzmić boravi sa kraljevskim klubom na Fajnl-foru Evrolige u španskoj Vitoriji, a u intervjuu za Maksbet sport nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje informacije da će od leta ponovo obući Zvezdin dres.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem jer ništa nije dogovoreno. Odluku ću doneti po završetku sezone - izjavio je Kuzmić.

Za njega će Zvezda uvek biti opcija, ali Kuzmić je naveo da ga još niko iz kluba nije kontaktirao.

- Mene direktno nije, a o novoj sezoni nisam još razgovarao ni sa agentom. U Beogradu sam proveo lepu godinu, odigrao najbolju sezonu u karijeri i imam samo lepe uspomene  - rekao je košarkaš Reala.

Kuzmić je otkrio da svakako na leto dolazi u Beograd na početak priprema reprezentacije za Svetsko prvenstvo, ukoliko ga selektor Aleksandar Đorđević pozove, jer je konkurencija ogromna.

- Konkurencija je najjača moguća, ali za mene će biti prava stvar da budem na pripremamam i radim sa selektorom Đorđevićem. Voleo bih, naravno, da idem u Kinu, nisam igrao u "prozorima", ali meni će mnogo značiti da budem na pripremama, makar i ne putovao u Kinu- rekao je Kuzmić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading