Efesov tandem jedino ne može da se složi oko toga ko je bolji!

Autor: Sportklub

Sport

19.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Efesa, Šejn Larkin i Vasilije Micić su izuzetno su zadovoljni međusobnom saradnjom i nadaju se da će sjajno odigranu sezonu krunisati trijumfom u Evroligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kalinić vs. Micić

Na početku razgovora za Sport Klub, gde su u polufinalu predvodili svoj Efes do trijumfa nad Fenerbahčeom, Šejn je pohvalio svog srpskog saigrača.

- Vasa je imao sjajnu godinu, vodio nas je tokom cele sezone i šutirao je na izuzetno visokom nivou. Vremenom je bio sve bolji i bolji. Ovo je bila posebna godina za nas dvojicu i nadam se da ćemo sutra izaći na teren i osvojiti prvenstvo- istakao je Šejn.

Iako je imao izvesnih problema u prvom delu godine, Amerikanac je trenutno verovatno najbolji igrač Evrolige.

- Sezona je bila duga, a ja početkom godine očigledno nisam igrao onako kako bih želeo. Ipak, tim je bio uz mene i verovao mi je, trener je nastavio da mi daje šanse u najvažnijim trenucima sezone. Drago mi je što trenutno igram ovako dobro- rekao je Larkin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Vasa je potvrdio Larkinove navode.

- Da, kao što je Šejn rekao, odlično sarađujemo. Drago mi je što je on u jednom momentu shvatio da ima podršku tima i da može da veruje u nas. Igra sjajno trenutno. Iako na treninzima nije lako čuvati ga, na terenu izgledamo sjajno zajedno i nadam se da ćemo nastaviti da igramo ovako- istakao je Micić.

Tandem Efesa se nada pobedi nad CSKA, sa kojim će se sastati od 20.30 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading