Zvezda loše počela, pa upalila motore: Crveno-beli lako izašli na kraj sa Zlatiborcima!

Autor:

Sport

18.05.2019

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su ekipu Zlatibora pošto su bili bolji u 7. kolu Superlige Srbije rezultatom 83:57.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Gosti se nisu uplašili favorizovanog protivnika, u odličnom ritmu su otvorili meč, gađali su sa distance, ali Zvezda im nije dozvolila da pomisle da je iznenađenje moguće. Zvezda je u finišu prvog perioda ubacili u drugu brzinu i stekla osetniju prednost.

Međutim, Zlatiborci su u drugoj četvrtini dali do znanja crveno-belima da nisu došli da tek tako podignu "belu zastavicu". Tomić je pobesneo jer je protivnik bio na samo 3 poena zaostatka, dobio je i tehničku, ali je uspeo da prodrma svoje izabranike.

Od drugog poluvremena se sve promenilo u korist srpskog šampiona, sjajno su otvorili drugo poluvreme košarkaši Zvezde, napravili su seriju 9:0, a onda je prednost samo nastavila da raste.

Pre poslednjeg perioda crveno-beli su već imali više od 20 poena prednosti. Do kraja su Zlatiborci "kaskali" u Zvezdinom ritmu bez ikakvog rešenja. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading