Jokić dobija brutalnog saigrača!

Autor:

Sport

17.05.2019

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Denvera, na čelu sa našim centrom Nikolom Jokićem, ove sezone je u ligaškom delu zauzela drugo mesto u Zapadnoj konferenciji, a onda u plej-ofu zaustavljena u polufinalu zapada od strane Portland Trejblejzersa nakon majstorice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić dobija strašnog saigrača

Međutim, Nagetsi bi naredne sezone mogli da imaju mnogo ozbiljniju ulogu, posebno ako saigrač našem Nikoli Jokiću, u potencijalnom trejdu, postane Entoni Dejvis. 

Dejvis, popularni "obrva", je jedan od najboljih krilnih centara lige, a u februaru je zatražio da bude trejdovan iz Pelikansa.

RepublikaFoto: twitter.com/ManUtdGoals
Entoni Dejvis

Naravno, većina NBA timova je bila zainteresovana za njega, a najviše Los Anđeles Lejkersi, koji su nudili pola tima, jer je Lebron Džejms tražio konkurentniji tim. 

Prvi favorit je da dovede Dejvisa je Denver, koji želi da napravi tandem sa našim Nikolom Jokićem. Navodno tim iz Kolorada bi Nju Orleansu ponudio Džamala i nekoga od mlađih igrača Herisa, Morisa ili Bizlija kako bi privoleo Dejvisa da pojača redove tima iz Kolorada.

Međutim, Denver nije jedini koji bi mogao da dovede Dejvisa. Boston Seltiksi nude Džejsona Tejtuma, Džejlena Brauna i Markusa Smarta, hoće ga i Njujork Niksi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading