Crno-beli i dalje ne znaju za poraz: Partizan još jednom bolji od Mege!

Autor:

Sport

16.05.2019

17:27 >> 17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Mege na gostovanju sa 90:81 u šestom kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Još jedna pobeda u nizu... Košarkaši Partizana

Izabranici Andree Trinkijerija ostali su perfektni i posle ovog duela, što znači da su praktično obezbedili prvo mesto pred plej-of.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Vanja Marinković sa 17 poena, Jaramaz je imao 14, Pejdž 13, a Novica Veličković 12 poena.

Domaći tim predvodio je Goga Bitadze sa 24 poena, 15 skokova, četiri blokade i pet faulova, za 36 indeksnih poena.

Crno-beli bolje su otvorili utakmicu i već posle nekoliko minuta imali su +7, 2:9. Mega je uspela da se vrati do kraja deonice, međutim Pejdž je pogodio dve trojke i rezultat na semaforu bio je 19:23.

U drugoj četvrtini gledali smo lošu košarku, nizale su se greške na obe strane i ovaj period igra nije obećavao. Međutim, obe ekipe ušle su u dobar ritam pred kraj, pogotovo Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Jaramaz i Bitadze u zanimljivom duelu

Na poluvreme otišlo se s rezultatom 36:48, pošto je Ognjen Jaramaz pogodio trojku uz zvuk sirene.

Tokom treće četvrtine crno-beli su uspeli da dođu i do +16, ali baš kao što je slučaj bio u prvom poluvremenu, Mega je uspela da se vrati. Proradio je šut za tri poena i pred poslednju deonicu, 67:73.

U poslednjem kvartalu nije se postavljalo pitanje pobednika, iako je domaći sastav uspeo da se sa -18 vrati na -7. Ipak, vremena je bilo malo i crno-beli su ostvarili zasluženo došli do trijumfa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading