TROJICU KOŠARKAŠA ZAVELA ISTA ŽENA!

Autor:

Sport

16.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan ljubavni četvorougao u Republici Srpskoj! Na utakmici OKK Drina Princip iz Zvornika osvanula je tabla sa možda i najduhovitijim natpisom na košarkaškim terenima na ovim prostorima kojom je otkrivena zavrzlama u kojoj su se našla trojica košarkaša ovog tima.

RepublikaFoto: OKK Dina Princip
OKK Drina Princip

Jedan od navijača napisao je: "Zar da nam zavadi jedna žena beka, pleja i kapitena", a njegova poruka ubrzo je postala viralna i izazvala brojne komentare na internetu.

On je tako otkrio da je trojicu košarkaša ekipe Drina Princip zavela ista osoba ženskog pola, čiji identitet nije otkriven. Na tragu informacije novinari Srpskog telegrafa stupili su u kontakt sa sekretarom kluba iz Zvornika Rankom Ostojićem, koji je poručio da je sve to interna šala među bliskim prijateljima.

- To je okačio jedan od navijača koji zna naše košarkaše. Oni su svi bliski prijatelji, i to je neka interna šala među njima. Nisam mnogo upućen u slučaj. Valjda su njih nekoliko bili u priči sa istom devojkom, a ovaj drugar je samo hteo da im kaže da to ne treba da im pravi probleme na parketu. Ali čini mi se da je to bilo pre dve godine. I ne verujem da je naš kapiten Slavko Savanović bio umešan u to. Ostala imena ne mogu da vam kažem, ne znam da li bi se momci naljutili - izjavio je Ostojić za Srpski telegraf.

Sekretar OKK Drina Princip obećao je i da će pokušati da nam obezbedi kontakt sa momkom koji je tvorac šaljive parole, ali se to do zaključenja ovog broja nije dogodilo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading