Slukas otkrio šta im je Obradović rekao pred F4 Evrolige!

Autor:

Sport

15.05.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Fenerbahčea Kostas Slukas kaže da je trener Željko Obraović preneo saigračima i njemu da povrede ne mogu da budu izgovor i da je cilj osvajanje trofeja Evrolige na Fajnal-foru u Vitoriji.

RepublikaFoto: Tanjug

Fenerbahče u Baskiji neće moći da računa na Luiđija Datomea i Žofrija Lovernja, dok određene probleme sa povredama imaju Jan Veseli i Nikola Kalinić. 

- Ne želimo izgovore, taj mentalitet nam je preneo trener. Povrede su sastavni deo košarke, moramo da nastavimo dalje i srećni smo što smo na F4. Očekivanja su velika, imamo dobar tim, opasan i talentovan - rekao je Slukas za "Eurohups".


Grčki plej ističe da je najvažnije da tim iz Istanbula sledi istrukcije trenera Obradovića.

- Željko uvek nađe put do pobede. To je jako važno, a potrebna nam je još i sreća. Volim da sarađujem sa njim, iako je nekad veoma agresivan. Ipak, uvek je iskren i pravedan. Zadovoljan sam što mi je trener takav stručnjak.


Slukas smatra da nije izenađenje što je Efes, rival Fenerbahčea u polufinalu F4, stigao do same završnice i izdvojio Vasilija Micića.

- Efes je igrao sjajno cele sezone. Imaju dosta talentovanih igrača, biće teško. U tim sezone svrstio bih Micića, zajedno sa Higinsom, Klajburnom, Poarijeom i Veselim - zaključio je trostruki šampion Evrope, dva puta sa Olimpijakosom i jednom sa Fenerbahčeom.

Polufinala Evrolige Fenerbahče - Efes i CSKA - Real igraju se u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading