Optužio Jokića da je hteo namerno da ga osakati, pa mu se poklonio!

Autor:

Sport

13.05.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Portlanda Enes Kanter zadovoljan je pobedom Blejzersa nad Denverom u sedmom meču polufinala plej-ofa, koja im je donela plasman u finale na Zapadu. Kanter je po završetku meča pohvalno pričao o srpskom centru Nikoli Jokiću iako su ušli u žestok duel tokom polufinalne serije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić vs. Kanter

Kanter je u pobedi od 100:96 postigao 12 poena uz 13 skokova i bio je jedan od istaknutijih pojedinaca u redovima ekipe iz Oregona.

Jokić je bio najbolji u redovima Nagetsa sa 29 postignutih poena, 13 skokova i 4 blokade.

Kada su Kantera pitali kako je bilo igrati protiv Jokića u polufinalnoj seriji, on je priznao da to nije bilo nimalo jednostavno.

- On je košarkaš koji je u stanju bukvalno sve da uradi. Ako ga ne naterate da se na terenu ne oseća komforno, pokidaće vas! Zato smo se trudili da mu maksimalno otežamo posao i tako je bilo i sada- rekao je Kanter.

On kaže da je nekoliko faktora odlučilo pobednika serije.

- Mislim da smo generalno bili tim sa više svežine. Cele sezone smo dobro odrađivali posoa, ostali smo u formi. Imamo dosta opcija sa klupe, svako je u stanju da značajno doprinese- zaključio je Kanter.

Da podsetimo, Kanter je optužio Jokića kako je hteo namerno da ga povredi priliko građenja koša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading