Milojević: Rastemo iz meča u meč, uživamo u košarci!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

12.05.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je posle ubedjivog trijumf aprotiv Tamiša 102:64 u meču petog kola Superlige Srbije da je prezadovoljan onim što je njegova ekipa pokazala.

RepublikaFoto: Starsport

- Veoma dobra utakmica, zadovoljan sam. Od prvog do poslednjeg minuta smo kontrolisali dešavanja na terenu. Izuzetno cenim ekipu Tamiša i kolegu Jovičića, mnogo dobrih stvari radi godinama i zato sam bio veoma oprezan pred ovu utakmicu. Igrali smo sjajno, nesebično, sa mnogo trčanja, bila je odlična energija i to je rezultiralo ovako ubedljivom razlikom. Idemo korak po korak, rastemo iz meča u meč i uživamo u košarci - rekao je Milojević.

Odličnu partiju protiv Tamiša pružio je Dalibor Ilić, koji je postigao 14 poena, uz šest skokova.

- Ušli smo sa jasnim ciljem u ovu utakmicu. Kontrolisali smo ceo meč, a videlo se da iz utakmice u utakmicu sve više napredujemo. Ovo je najbolji prikaz kako treba da igramo. Čestitao bih saigračima na odličnoj utakmici, kao i na činjenici da smo napravili još jedan korak ka plasmanu u plej-of - rekao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading