Bobi: Jedva čekam SP, Srbija će igrati za zlato

Autor:

Sport

11.05.2019

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će imati NBA centra na Svetskom prvenstvu u Kini! Dok se svi pitaju da li će se Nikola Jokić odazvati pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za Mundobasket, koji se igra od 31. avgusta do 15. septembra, Boban Marjanović (30) već sada je najavio da će biti u timu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović spreman za SP

Gorostas Filadelfije jedva čeka da obuče dres "orlova" i najavljuje da će dati sve od sebe da sa saigračima odbrani srebro od pre pet godina iz Španije, a onda i da napadnu najsjajnije odličje.

- Jedva čekam! Uzbuđen sam! Kada počneš sa pripremama, spremaš se za najsjajniju medalju koju možeš da osvojiš. Svako prvenstvo je značajno za Srbiju, lepo je biti tamo. Svetsko prvenstvo će sigurno biti na najvišem nivou. Kina je zemlja koja je imala uvek dobru organizaciju. Jednom sam bio tamo i sve je bilo fascinantno. Prvenstvo je samo po sebi teško, prvo pripreme, pa putovanja iz grada u grad, ne znaš protivnike, saznaš sa kim igraš noć pre toga. Zato će svaka utakmica biti važna, svi danas igraju košarku. Svaka pobeda se meri, pozicija je bitna jer, ako ne dobiješ, ispadaš - istakao je Marjanović u razgovoru za Sportklub.

Bobi se nada da će Srbija zaigrati u najjačem sastavu na Mundobasketu i dodaje da prati igre svih potencijalnih saigrača. Očekivano, najveću pažnju privlači mu centar Denvera Nikola Jokić.

- Naravno da gledam Jokića, u kontaktu sam sa njim. Imam vremena da pratim njegove mečeve, mi ovde već završimo našu utakmicu i onda odem kući i gledam ga. Igra perfektno tokom cele sezone, želim mu da nastavi tako - dodao je Marjanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading