Tomić pred Borac: Idemo u Čačak sa maksimalnom motivacijom

Autor:

Sport

10.05.2019

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju čačanskom Borcu u subotu, 11. maja od 20 časova, u utakmici petog kola A grupe Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Strateg crveno-belih Milan Tomić naglasio je da je Borac dobar tim, ali da Zvezda ima jasan cilj do kraja sezone.

- Ekipa Borca igrala je ove godine dobru u ABA 2 ligi, ima podršku svojih navijača i košarkašku atmosferu na utakmicama. Radi se o iskusnoj ekipi sa dosta dosta kvalitetnih igrača, koja sigurno ima ambicije da se nađe u plej-ofu i polufinalu Superlige. Sa naše strane, naš cilj za Superligu je već poznat, a da bi došli do polufinala, moramo da igramo vrlo dobro ovakve utakmice i sačuvamo prvo mesto na tabeli. Zato idemo u Čačak sa maksimalnom motivacijom, i željom da dobijemo ovaj meč - rekao je Tomić, a preneo klupski sajt.

Ekipu iz Čačka je pohvalio i Ognjen Dobrić, koji je istakao da je za trijumf potrebno da se održi maksimalna koncentracija tokom čitavog meča.

- Dobro poznajemo ekipu Borca, tu ima dosta odličnih igrača, Đoković je reprezentativac, Gavrilović je stigao kao pojačanje iz Partizana, tu je i nekolicina momaka koji dugo igraju utakmice u ABA i Superligi. Uz sve to, publika u dvorani Borca odlično poznaje košarku, bučno bodri svoj tim i sve to poziva na maksimalnu koncentraciju našeg tima. Moramo dobro da odigramo tu utakmicu, bez padova u igri, uz maksimalnu koncentraciju i čvrstu odbranu, dodao je krilni košarkaš Zvezde.

Crvena zvezda vodi na tabeli grupe A sa maksimalne četiri pobede, dok je Borac na trećem mestu sa skorom 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading