U Zvezdi oprezni: Borac je nezgodan protivnik!

Autor: Tanjug

Sport

10.05.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da ekipa maksimalno motivisano ide u Čačak sa željom da protiv Borca upiše peti uzastopni trijumf u Superligi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- Ekipa Borca igrala je ove godine dobro u ABA 2 ligi, ima podršku svojih navijača i košarkašku atmosferu na utakmicama. Radi se o iskusnoj ekipi sa dosta kvalitetnih igraca, koja sigurno ima ambicije da se nađe u plej-ofu i polufinalu Superlige. Naš cilj je već poznat, a da bismo došli do polufinala, moramo da igramo vrlo dobro ovakve utakmice i sačuvamo prvo mesto na tabeli. Zato idemo u Čačak sa maksimalnom motivacijom i željom da dobijemo ovaj meč- rekao je Tomić.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić istakao je njegov tim protv Borca mora da odigra fokusirano i bez osicilacija.

- Dobro poznajemo ekipu Borca, tu ima dosta odličnih igrača. Ðoković je reprezentativac, Gavrilović je stigao kao pojačanje iz Partizana, tu je i nekolicina momaka koji dugo igraju u ABA i Superligi. Uz sve to, publika u dvorani Borca odlično poznaje košarku, bučno bodri tim i sve to poziva na maksimalnu koncentraciju- rekao je Dobrić.


Crveno-beli vode na tabeli grupe A sa skorom 4:0, dok je Borac treceplasirani sa skorom 3-1.

Utakmica između Borca i Crvene zvezde igra se sutra od 20 sati u Čacku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading