BOKANU PUKAO PLAN DA POSVAĐA SRBE!

Autor:

Sport

10.05.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavadi, pa vladaj, jedina je zvezda vodilja predsednika Budućnosti Dragana Bokana kada je u pitanju funkcionisanje ABA lige. Kada im je postalo jasno da će im Crvena zvezda preoteti titulu na Jadranu, Podgoričani su smislili pakleni plan kako da na kvarno imaju primat.

RepublikaFoto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ
Nije mu uspe plan... Dragan Bokan

Sve je kulminiralo sastankom u Zagrebu na kojem je Bokan pokušao da vrbuje ostale ekipe protiv srpskih timova, ali i da lukavo napravi razdor između naših ekipa.

POTPUNI FIJASKO

- Bila su velika očekivanja od sastanka. Kako Crvena zvezda i FMP nisu bili pozvani jer su ocenjeni kao klubovi Nebojše Čovića, Bokanova ideja je očigledno bila da nahuška Partizan i Megu protiv Zvezde, da Srbi zarate. Međutim, oni su, baš kao i Igokea, prozreli nameru i nisu otišli u Zagreb. Čak su mu i predstavnici Cibone i Zadra ubrzo napustili sastanak kada su videli o čemu se radi. Svima im je jasno da bez srpskih klubova nema lige, pa je plan doživeo fijasko. To je Bokana očigledno zabolelo, pa je pokušao da im objasni kako je neophodna smena menadžmenta ABA lige. Međutim, oni su dobili punu podršku, barem do Skupštine ABA lige 24. maja u Banjaluci - priča za Srpski telegraf izvor dobro upućen u dešavanja u Zagrebu.

MONTIRAN PROCES

Osim što nije uspeo da ubedi prisutne u ispravnost svojih tvrdnji, Bokan je morao da se pravda za incidente tokom treće utakmice finalne serije.

Čak i predstavnici Cibone i Zadra napustili sastanak jer su videli o čemu se radi

- Slovenci su, znajući šta se njihovom sunarodniku Alenu Omiću desilo tokom prošlogodišnjeg finala, kada je gađan svinjskom glavom, insistirali na objašnjenju ko je kriv za incidente i na trećem meču, a ne samo na petom. Tražili su kompletan video-materijal, a ne samo montiran u režiji Budućnosti. Na njemu se ne vidi koliko je ljudi bilo na parketu u Podgorici, ali ni kako je Noris Kol gađao kamermana loptom u Beogradu - dodaje naš sagovornik.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading