"Da li ste videli Jokića da jede burger na klupi posle trećeg produžetka?"

Autor:

Sport

09.05.2019

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo američke javnosti kao da i dalje nije svestan nivoa košarkaške veštine koju poseduje srpski as, Nikola Jokić. Previše se govori o kilogramima, teretani koju Srbin ne posećuje često, burgerima, burecima...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Sports ilustrejted se dotakao te teme i iz različitih uglova komentarisali utiske i mišljenja o fizičkom izgledu potencijalnog reprezentativca Srbije.

- Mnoge novinare sam pitao da li su videli Jokića kako jede burger na klupi posle trećeg produžetka. Bilo je ljudi koji su mislili da sam ozbiljan. Takva je percepcija i dalje, da on nije u pravoj fizičkoj formi i da nije sposoban da ponese ekipu. Za mene je Jokić jedan od petorice najimpresivnijih igrača u plej-ofu. Tačka- naveo je Ben Goliver.

Endru Šarp se, na neki način, osetio prozvanim.

- Ja se ne rugam Jokiću kada kažem da nije u formi. Ja slavim njega. Ja volim kada vidim da neko tako "okrugao" može da ima 40 poena i 15 skokova i da dominira u košarkaškoj igri- istakao je Šarp.

Jokić i Denver Nagetsi će u noći između srede i četvrtka, od 4.30 imati šansu da okončaju polufinalnu seriju plej-ofa Zapadne konferencije protiv Portlanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading