Olimpijakos brani Zvezdu; Ko obmanjuje - Prvi čovek regionalne lige ili crveno-beli?

Autor: Informer.rs

Sport

07.05.2019

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo dan nakon što je u intervjuu za Alternativnu televiziju prvi čovek ABA lige Igor Dodik izjavio da se KK Crvena zvezda protivi ulasku Olimpijakosa u ABA ligu, oglasio se i grčki tim demantovavši njegove reči.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Zvezdeđ

Olimpijakos je sve bliži da i zvanično dobije nastup u regionalnoj ligi naredne sezone, a to će se znati na sednici ABA lige 24. maja, međutim od Dodika su se pojavile informacije da Zvezda nije saglasna sa ovom odlukom.

Samo dan kasnije stigli su demanti Olimpijakosa iz kojih stižu priče da su direktori kluba iz Pireja prilikom boravka u Beogradu imali tročasovni sastanak sa čelnicima Zvezde i da su nisu dobili negativan odgovor sa Malog Kalemegdana.

Posle svega jasno je da neko nije u pravu, a to znači da ili Dodik ne govori istinu, ili su čelnici Zvezde obmanuli kolege iz Olimpijakosa sačekavši da im u maju na skupštini zadaju udarac.

Ako bismo i tražili trunku logike u Dodikovoj izjavi, to bi moglo da se odnosi na činjenicu da bi dolaskom Olimpijakosa konkurencija za regionalnog šampiona bila dodatno produbljena, što Zvezdi kao prvom favoritu ne bi odgovaralo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading