Zvezda na Kalemegdanu proslavila Đurđevdan!

Autor:

Sport

07.05.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalno, kao i svakog 6. maja godinama unazad, u prostorijama KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu proslavljena je klupska slava Đurđevdan.

RepublikaFoto: promofoto
O SEVMU VODI RAČUNA: Nebojša Čović i vladika Šarić

Slavski kolač je osveštao vladika Stefan Šarić zajedno sa predstavnicima Srpske pravoslavne crkve i u prisustvu predsednika kluba Nebojše Čovića, kompletnog prvog tima, stručnog štaba, juniorske ekipe, crveno-belih košarkašica i njihovog stručnog štaba, rukovodstva i brojnih prijatelja kluba.

Košarkaši Crvene zvezde su ove sezone osvojili ABA ligu, dok u Superligi Srbije nakon tri kola imaju maksimalan učinak. Naredni rival biće im OKK Beograd (sutra od 19 sati).

Bokan kuje zaveru protiv Srba

Zvanična sednica Skupštine ABA lige održaće se 24. maja, ali će joj već sutra u Podgorici prethoditi neformalni sastanak regionalnih klubova na koji prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan nije pozvao nijedan srpski klub! Sa druge strane, njegova Budućnost je ismejana i na Cetinju, gde su navijači domaćeg Lovćena poput "Delija" igrače prozivali sa transparentom i pesmom "Izađi, mala".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading