(FOTO) Kravić otvorio dušu: Bio sam autsajder, ponovo sam šampion!

Autor:

Sport

06.05.2019

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Dejan Kravić dosta emotivno je doživeo osvajanje FIBA Lige šampiona sa Virtusom iz Bolonje, na čelu sa Aleksandrom Đorđevićem. On je prevazišao težak period karijere i oduševljenje što je ponovo na tronu je podelio na društvenim mrežama. Ko zna, možda ponovo zavredi poziv u reprezentaciju sada kada je upravo sa Saletom stigao do ogromnog uspeha.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kravić emotivno doživeo pobedu

Kravić je ove sezone bio jedan od nosilaca igre italijanskog Virtusa koji je u finalu F4 LŠ nadigrao španske Tenerife 73:61.

Srpski centar je za tim koji predvodi Aleksandar Đorđević postigao 4 poena uz 5 skokova, a sezonu je završio sa prosekom 7,8 poena i 4,5 skokova.

- Bio sam autsajder tokom cele karijere. Odgovorio sam svima koji su sumnjali i još uvek sumnjaju u mene. Sada sam ŠAMPION. To je moje zauvek! I obećavam da sam tek počeo- napisao je Kravić na društvenim mrežama.

Kraviću je ovaj trofej posebno značajan jer je pre samo dve godine bio tehnološki višak u ekipi Brisela, koja ga je otpustila posle samo mesec dana od starta sezone.

 

 

Kravić ima 28 godina, rođen je u Mostaru ali se zbog rata u BiH njegova porodica preselila u Kanadu. Pažnju srpske javnosti je privukao 2014. kada ga je upravo Đorđević pozvao na širi spisak reprezentacije za Svetsko prvenstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading