Pakleni plan Podgoričana: Budućnost sprema puč u ABA ligi, organizuje tajni sastanak sa svim klubovima osim srpskim!

Autor: Večernje novosti

Sport

06.05.2019

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti u ABA ligi! Čelnici Budućnosti iz Podgorice i dalje se nisu pomirili sa gubitkom titule, niti sa svime onime što se događalo tokom finalne serije i napravili su "pakleni" plan da miniraju srpske klubove u regionalnom takmičenju.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti

Iako je zvanična redovna Skupština ABA lige pomerena sa 30. aprila na 24. maj, Podgoričani pokušavaju da pre toga održe sastanak sa svim timovima, osim sa srpskim.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, iz Budućnosti su pozvali predstavnike svih klubova iz regionalnog takmičenja, osim srpskih (Crvena zvezda, Partizan, FMP i Mega), na jedno "neformalno" viđanje i sastanak u Zagrebu pre Skupštine.

Oni o tom sastanku nisu obavestili ni rukovodstvo regionalnog takmičenja.

Interesantno je da je na sastanak pozvana i Olimpija koja je ispala iz prvog ranga takmičenja ABA lige, koja pokušava sada administrativnim putevima da se vrati tu i izbegne igranje u ABA 2 ligi.

Vrlo je zanimljivo da klub koji je tražio pomeranje Skupštine sa 14. na 24. maj, sada organizuje pre toga "neformalno" viđanje svih klubova osim srpskih, i morao bi da da dobro obrazloženje za to zašto nije pozvan niiko iz srpskih klubova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading