Ponuda za Radonjića je na stolu!

Autor:

Sport

05.05.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Radonjić ostaje na klupi Bajerna iz Minhena. Bavarci nisu uspeli da se plasiraju u plej-of Evrolige iako su tokom većeg dela sezone važili za jakog kandidata za ulazak među najboljih osam, međutim Uli Henes kaže da je veoma zadovoljan radom crnogorskog stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Bavarci su imali veoma lošu formu u završnici regularnog dela sezone, a sada im preostaje da se bore za titulu u Bundesligi gde su veliki favoriti. 

- Nedavno smo pričali i koliko ja znam, on ima ponudu za produžetak ugovora na stolu. Veoma pozitivno gledam na njegov rad. Došao je u teškoj istuaciji kada je bilo mnoog haosa i dobro je radio- rekao je predsednik Bajerna Uli Henes. 

Radonjić je inače došao u momentu kada je Aleksandar Đorđević dobio otkaz posle poraza Bajerna u finalu Evrokupa od Darušafake prošle sezone. Bajern će naredne godine sigurno igrati u Evroligi koja će umesto 16 imati 18 klubova. Ipak Uli Henes ne misli da je to proširenje dobra stvar za Evroligu. 

- Stvari ne mogu da idu tako, igrači će uskoro imati četiri utakmice nedeljno i još više putovanja preko Evrope. Ne treba to tako. Ne razumem to, ali nije trebalo stavljati dodatni teret na igrače. Bundesliga mora takođe da razmisli da smanji broj timova sa 18 na 16- rekao je predsednik Bajerna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading