Trener Portlanda udario na Jokića, stigao je brz odgovor iz Denvera!

Autor:

Sport

05.05.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teri Stots, trener Portland Trejlblejzersa prokomentarisao je duel Enesa Kantera i Nikole Jokića u trećem meču polufinala Zapadne konferencije. On je kritikovao srpskog asa zbog nesportskog poteza, ali mu je ekspresno stigao odgovor iz Denvera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maloun stao u Jokićevu odbranu

Turski košarkaš žalio se zvaničnicima NBA posle ovog susreta, tako što je okačio video u kojem ga Jokić udara ramenom u njegovo povređeno rame.

Centar Nagetsa želeo je da zagradi koš, nakon šutnutog bacanja i ušao je u kontakt sa Kanterom, koji je smatrao da ga je Nikola namerno udario u bolno mesto.

- Video sam taj duel i mislim da je kontakt bio nepotreban. Ne znam da li će to liga gledati, ili neće. Svakako ne odobravam takve poteze- rekao je Stots novinarima.

Majk Meloun, trener Denver Nagetsa, kaže da Nikola Jokić nije bio zlonameran u duelu sa Enesom Kanterom u trećem meču polufinala Zapadne konferencije.

- Mislim da Teri ovde greši. Ne mislim da je bio zlonameran potez. Ovo je plej-of, svi smo veliki i odrasli ljudi, očigledno da Nikola nije takav tip košarkaša- rekao je Maloun.

Pogledajte sporan potez Jokića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading