(VIDEO) Harden srušio šampiona posle produžetka, Voriorsi će sanjati "onaj" step-bek!

Autor:

Sport

05.05.2019

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjuston Roketsa pobedili su posle produžetka Golden Stejt Voriorse sa 126:121, u trećem meču polufinala Zapadne konferencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harden eksplodirao protiv Voriorsa

Roketsi su tokom tri četvrtine imali prednost, u pojedinim trenucima i dvocifrenu, ali su Voriorsi preko sjajnog Kevina Durenta uspeli da se vrate u poslednjoj deonici.

Ekipe nisu mogle ništa da pogode u završnici četvrtog kvartala, a kada je Igudala ubacio trojku na 45 sekundi za 112:110, činilo se da će Voriorsi doći i do treće pobede.

Ipak, Harden je preko slobodnih bacanja uspeo da poravna rezultat, dok je Kevin Durent na 19 sekundi do kraja promašio šut s poludistance. Roketsi su imali poslednji napad, ali je Kris Pol zakomplikovao i otišlo se u produžetak.

U dodatnih pet minuta Hjuston je imao blagu prednost, ali su se aktuelni šampion NBA dobro držali. Odlučujući trenutak utakmice desio se na 49 sekundi do kraja, kada je Džejms Harden pogodio trojku iz "step-beka".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Harden vs. Kari

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Džejms Harden sa 41 poenom, devet skokova i šest asistencija. Pratio ga je Erik Gordon sa 30, Kapela je imao dabl-dabl (13p i 11sk), dok je Kris Pol meč završio sa 14 poena, 8 skokova i sedam asistencija.

Na drugoj strani Kevin Durent je postigao 46 poena, Grin je imao tripl-dabl (19p, 11sk, 10as), dok je podbacio Stef Kari, koji je ubacio 17 poena, uz 7/23 iz igre.

Pogledajte potez koji je odlučio meč.

 

 

Četvrti meč igra se u noći između ponedeljka i utorka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading