Mačvan: IDEMO U RAT SA SALETOM LUDAKOM!

Sport

31.08.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su već otpisali osakaćenu košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je u sredu stigla u Istanbul na start Evrobasketa. Posle serije otkaza zbog povreda, većina evropskih stručnjaka kaže da "orlovi" nemaju kvalitet za medalju, ali se naši momci ne obaziru na takve priče.

Mačvan će biti kapiten Srbije na EP

 Srbija možda nije kompletna, ali ima nešto vrlo bitno - ludog vođu Saleta Đorđevića, koga svi prate! Upravo to u prvi plan ističe kapiten Milan Mačvan (28) pred utakmicu u petak sa Letonijom (RTS, 16.00).

TOP ATMOSFERA

- Istina je da smo imali problema sa povredama, znate svi ko sve nije u stanju da igra, ali mi koji smo tu smo spremni. Za to je pre svega zaslužan selektor Sale Đordević, koji ima tu neku ludačku energiju, koju prenosi na nas. Naravno, u najpozitivnijem smislu, spremni smo da uradimo sve za njega, i u rat da idemo. Motiviše nas na pravi način i iz tog razloga verujem da spremni dočekujemo sve izazove koji nam predstoje. O atmosferi nema potrebe ni pričati, ona je na najvišem nivou - rekao je Mačvan za Srpski telegraf.

PRAVI TIM
Srbija neće imati lak raspored u grupi D, najvažnije utakmice su odmah na startu, a prva medu njima je protiv nezgodne Letonije, koju predvodi zvezda Njujork Niksa Kristaps Porzingis.

- Imaju oni tu još dosta igrača osim Porzingisa, pre svega tu mislim na braću Bertans. Nikako neće biti lak zalogaj, igraju atipično, ali mislim da ćemo se mi maksimalno pripremiti za njih. Ako treba ja da branim Porzingisa, sigurno neću pobeći od te uloge niti će iko od nas pobeći od bilo kakve uloge koja mu je namenjena na bilo kojoj utakmici. Pravi smo tim, to mogu da garantujem.

Pored Letonije, Srbija igra još protiv Belgije, Velike Britanije, Rusije i domaćina Turske. Posle toga se svi nadamo da Saletovi "ranjeni orlovi" lete u borbu za još jednu medalju.

- Iskreno, mislim da je najbolje razmišljanje da idemo od utakmice do utakmice. Sve misli su uprte ka Letoniji, a onda ćemo o ostalim rivalima - kapitenski je zaključio Milan Mačvan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading