Saletov Virtus PREGAZIO Bamberg i plasirao se u finale Lige šampiona!

Autor:

Sport

03.05.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su Bamberg u polufinalu fajnal fora Lige šampiona rezultatom 67:50 i na taj način izborili plasman u veliko finale.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević

Od samog starta utakmice videlo se da su izabranici Aleksandra Đorđevića spremnije dočekali ovaj polufinalni meč. Zaigrali su od početka fenomenalnu odbranu, i to je trajalo svih 40 minuta. 



Nakon prve četvrtine Virtus je već imao prednost od 11 poena, a Bamberg je u prvih 17 minuta utakmice uspeo da ubaci svega 18 poena, što dovoljno govori koliko su bili "pregaženi". 

U trećoj deonici Bambergu je bilo potrebno sedam i po minuta da postigne koš iz igre, što su košarkaši Virtusa predvođeni sjajnim Kevinom Panterom iskoristili i rešili meč. 

Nekoliko fantastičnih poteza imao je i Mario Čalmers, koji je podsetio na svoje najbolje dane iz NBA lige, ali ključni igrač meča bio je Kevin Panter, koji je pogađao iz svih pozicija. 

Na kraju je Saletov tim rutinski priveo meč kraju i plasirao se u finale, u kojem će u nedelju igrati protiv pobednika duela između Tenerifa i domaćeg Antverpena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading