Turčin isprozivao Nikolu Jokića!

Autor:

Sport

03.05.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Portland Trejlblejzersa savladali su Denver Nagetse u drugom meču polufinala zapadne konferencije NBA lige i tako napravili brejk u Koloradu, pa je rezultat u seriji sada 1:1. Posle trijumfa svog tima centar Portlanda Enes Kanter žestoko je opleo po Nikoli Jokiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Enes Kanter i Nikola Jokić u jednom od mnogobrojnih duela

Turčin je bio veoma zadovoljan igrom njegovog tima u odbrani, pre svega u branjenju Nikole Jokića.

- Mislio je da će ovo, prosto, biti lagano, da će moći svake noći da nam da po 35 poena. Ali, mi smo ušli u ovaj duel baš snažno. Uostalom, ovo je plej-of, čoveče. Moraš da daš sve od sebe, da žrtvuješ sve što imaš - rekao je Kanter.

U jednom momentu Turčin se našao u klinču sa Džamalom Marejem. Sve je počelo tako što je Jokić "izgurao" Kantera, a ovaj nehotice udario igrača Denvera Torija Krega laktor u glavu.

- Ma, to je bila samo borba za poziciju prilikom penala. I, onda me ovaj lik (Jokić) bukvalno izgura, gurne me na njegovog saigrača. Tada sam i oborio nekog. I, krenu oni (Nagetsi) na mene, unose mi se u lice, a ja u stilu 'Ljudi, nisam ništa uradio, pa vaši saigrači su me na vas gurnuli - rekao je centar Trejlblejzersa.

Kanteru su inače pretili iz domovine da mu sledi četiri godine zatvora ukoliko se vrati u Tursku. Njega terete da je pristalica Fetulaha Gulena, koga su vlasti u Turskoj optužile da stoji iza neuspešnog vojnog puča 2016. godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading