Zvezda osvaja Zlatibor

Autor:

Sport

30.04.2019

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u utorak u jutarnjim časovima na Zlatibor, gde ih u sredu očekuje meč drugog kola Grupe A Superlige.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
KK Crvena zvezda

Crveno-beli će meč igrati u dvorani "Vai Tai", a duel sa petoplasiranom ekipom Košarkaške lige Srbije dolazi posle ubedljive pobede nad timom Dunava prethodnog vikenda.

- Idemo da odigramo dobru utakmicu, znamo da nas očekuje i dosta navijača koje Crvena zvezda ima u tim krajevima. Svako ko se nalazi u Superligi potpuno je zasluženo tu. Zato moramo da odigramo maksimalno, bez ikakvih oscilacija. Imam na raspolaganju sve igrače koji su prijavljeni za Superligu, o startnih 12 odlučićemo pre početka utakmice - rekao je trener crveno-belih Milan Tomić.

MVP prve utakmice Dušan Ristić očekuje dobru utakmicu:


- Zlatibor je već nekoliko godina vrlo ambiciozna sredina u kojoj se ulaže u košarku. Ekipa je zasluženo u Superligi, i mi imamo dvostruku obavezu – da se u lepom svetlu prikažemo publici, ali i da zabeležimo pobedu na prvoj gostujućoj utakmici u grupi. Dobro smo radili prethodnih dana, spremni smo za ovaj meč - rekao je centar crveno-belih, koji je uvodni meč u Superligi završio sa 18 poena, 8 skokova i indeksom 32.

Utakmica Zlatibor – Crvena zvezda igra se u sredu od 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading