Barton dao najbolji opis Jokićevog uspona u NBA ligi: Od "zna pomalo" do Ol-stara

Autor:

Sport

29.04.2019

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je velika faca u NBA ligi... Njegov saigrač Vil Barton opisao je uspon našeg centra na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

- Video sam ga najpre u Letnjoj ligi. Mislio sam tada da je prilično pristojan igrač. Onda su počele naše pripreme. Bio sam u ubeđenju "Ovaj momak i zna pomalo da igra". Desile su se potom povrede nekih naših visokih igrača i nisam mislio da će on baš dobiti onoliku šansu, ali upravo zbog tih povreda smo morali da ga bacimo na teren. I, igrao je dobro - počeo je priču Barton.

On je nastavio u istom ritmu.

- Kada vidite nešto (u njegovom izvođenju) prvi put, budete u stilu "Eh, možda je to bila sreća". Ali, što je više igrao, više ste bili ubeđeni: "Ovaj momak je prilično dobar. O, je*ote! Okej on jeste NBA igrač!". U drugoj sezoni - "Ne, on je definitivno, definitivno starter u najjačoj ligi svega". Već sledeće - najbolji je igrač u našem timu. A onda ove, on je Ol-star - zaključio je Barton.

Uspon Nikole Jokića u NBA ligi zaista je bio vrtoglav, a možda je njegov saigrač na najbolji mogući način opisao kako se sve izdešavalo. Našeg centra u SAD nisu cenili dovoljno, ali čim je krenuo da igra, sve je palo u vodu.

Denver ima igrača za velika dela, a na Nagetsima je da ga iskoriste na najbolji mogući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading