NEDOVIĆ NA IVICI SUZA: Stvarno mi je žao, mogao sam da pomognem ekipi

Autor:

Sport

29.08.2017

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević skrojio je spisak putnika za Evropsko prvenstvo prema povredama, a jedan od onih koji su morali da se oproste od tima jeste i bek-šuter Nemanja Nedović. On je izjavio da se loše oseća zbog nemogućnosti da pripomogne svojim reprezentativnim kolegama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nedović: Učinio sam sve da se oporavim, boli me ovo

- Žao mi je stvarno što je tako ispalo. Učinio sam sve što je do mene da pokušam da se oporavim na vreme. Nije bilo dovoljno vremena, plan je bio da počnem da igram utakmice šestog, da preskočim prva četiri meča, ali... Ne znam, stvarno mi je žao, mislim da sam mogao dosta da pomognem ovoj ekipi. S druge strane, znam kako bih se ja osećao kada bih trenirao mesec, mesec i po i kada bi uleteo neko ko nije trenirao i uzeo mi mesto - izjavio je potišteni Nedović nedugo po objavljivanju spiska selektora Đorđevića.

Naš dugogodišnji reprezentativni bek u potpunosti razume odluku selektora, uprkos tome što mu je žao zbog raspleta događaja.

- Odluka je realna, razumljiva. Sad se okrećemo ovim momcima, da im pružimo što veću podršku. Bićemo im veliki navijači, znamo kroz šta su prošli, koliko su radili da stignu do ove pozicije i siguran sam da će nam doneti mnogo radosti - zaključio je Nedović.

Njemu sada sledi povratak u Malagu, gde će proći kroz period rehabilitacije kako bi spreman dočekao start nove klupske sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading