Evo ko je zamenio Repešu na klupi Budućnosti!

Autor:

Sport

24.04.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmin Repeša je napustio Budućnost dan posle majstorice u finalu ABA lige i katastrovalnog poraza od 44 razlike u beogradskom Pioniru, a Podgoričani su dan nakon toga našli novog trenera.

RepublikaFoto: Starsport
Već mu stigla zamena... Jasmin Repeša

Na mesto Hrvata koji je ogorčen i ne vidi smisla da radi u ovakvoj ABA ligi, kako je sam naveo, dolazi mladi trener Petar Mijović.

Dragan Bokan i uprava su odabrali da upravo novi strateg koji će voditi ekipu makar do završetka sezone stigne iz njihovih sopstvenih radova, tačnije iz mlađih kategorija.

Mijović je rođen pre 37 godina u Baru i tokom dosadašnje karijere radio je u KK Podgorica, bio pomoćnik u juniorskoj i seniorskoj reprezentaciji, saradnik Luki Pavićeviću u Roanu, vodio je Zetu, Baškimi i Sigal.

U februaru 2018. godine je potpisao petogodišnji ugovor o radu u mlađim selekcijama Budućnosti, ali je očigledno vrlo brzo prekomandovan među seniore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading