Zvezda izdala saopštenje nakon titule: Otkrićemo ko je provocirao publiku!

Autor:

Sport

23.04.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši klub Crvena zvezda zahvalio je na čestitkama klubovima i Evroligi posle osvajanja šampionske titule u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Budućnosti napadnuti su u Pioniru pred početak pete finalne utakmice

Crveno beli su najavili i konferenciju za novinare na kojoj će obavestiti javnost o događajima koji su pratili finalnu seriju plej-ofa u pet utakmica protiv Budućnosti.

Zvezda je osvojila titulu pošto je sa 3:2 u finalnoj seriji pobedila Budućnost. Crveno-beli su sve tri pobede ostvarili kao domaćini, a Budućnost je obe pobede ostvarila u Morači.


Iz Crvene zvezde je najavljeno da će naredne dane posvetiti proslavi titule i povratka u Evroligu.

Osim klubovima ABA lige i Evroligi koji su čestitali crveno-belima, Zvezda je zahvalnost izrazila i navijačima, koji su, kako je navedeno, "napravili fantastičnu atmosferu i vodili tim do velikih pobeda i pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom".

RepublikaFoto: Starsport

- Takođe, svesni da pojedinci i 'moralni čistunci' pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspeh tima pojedinim dešavanjima pre pete utakmice, klub će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mestu od organizovanog napada na delegaciju Zvezde u Podgorici, pa sve do smišljene provokacije publike pojedinaca iz delegacije Budućnosti, u cilju neodržavanja pete utakmice - piše u saopštenju.

Odlučujuća peta utakmica je kasnila skoro sat vremena pošto je nekolicina navijača Zvezde ušla na teren prilikom zagrevanja igrača, zbog čega su košarkaši Budućnosti napustili parket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading