Nije ni Tomić od kamena...

Autor:

Sport

22.04.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde, Milan Tomić, nije krio oduševljenje nakon velike i ubedjlive pobede koju je njegov tim ostvario nad ekipom Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Čović i Tomić slave titulu!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnost u petoj finalnoj utakmici rezultatom 97:54 i postali šampioni ABA lige četvrti put u poslednjih pet godina.

- Odigrali smo feniomenalno, a zašto nismo pobedili u Podgorici pričaćemo u julu. Treba da se zahvalim našoj publici koja je bila naš šesti igrač, ne šesti nego je izgledalo kao da imamo deset igrača na parketu, hvala im puno- poručio je Milan Tomić.

Takođe se osvrnuo i na činjenicu da je ovo finale igrao bez dva jako važna igrača – Džoa Reglenda i Stratosa Perperoglua.

- Nama su se dva igrača povredila, dva vrlo bitna igrača, i niko ovo nije dobio ovako u životu. Nikad se nisam žalio da mi nedostaje Stratos, sigurno da nedostaje, ja volim da imam 15 igrača u timu i da svi mogu da pomogu. Posle ovakve sezone, gde smo bili najbolji, večeras ćemo sigurno proslavljati- rekao je Tomić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading