Boston nastavlja da gazi, brejk Toronta, Vestbruk srušio Portland!

Autor:

Sport

20.04.2019

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bostona slavili su i u trećem susretu četvrtfinalne serije plej-ofa na Istoku protiv Indijane rezultatom 104:96, dok su košarkaši Toronta poveli su u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa na Istoku protiv Orlanda sa 2:1

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vučević briljirao protiv Raptorsa

Seltiksima sada nedostaje još jedna pobeda kako bi se plasirali u polufinale, a za to že imati eventualno još četiri prilike. Prvu ponovo u Indijanapolisu u nedelju.

Petorica košarkaša Bostona završili su susret sa dvocifrenim učinkom, a najefikasniji je bio Džejlin Braun sa 23 poena.

Seltiksi su sjajno krenuli, dobili su prvu deonicu rezultatom 41:28, međutim, naglo su popustili u drugoj koju su izgubili sa 15 poena razlike, pa su na poluvremenu gubili sa 61:59.

Ipak, u nastavku su sredili redove i u finišu treće četvrtine ponovo stekli prednost. U poslednjoj četvrtini su samo održavali rezultat i na kraju slavili sa osam poena razlike.

Pored Brauna, u timu Bostona dobar učinak imao je Kajri Irving sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i deset skokova, Džejson Tejstum je upisao 18 poena uz sedam skokova, dok je Al Horford postigao 16 poena uz osam skokova.

Kod Indijane, čak sedmorica su imali dvocifren učinak, a najbolji je bio Tajreke Evans sa 19 poena.

U timu Toronta blistao je Paskal Siakam sa dabl-dabl učinkom od 30 poena, 11 skokova uz četiri asistencije. Kavai Leonard je takođe upisao dabl-dabl od 16 poena i deset skokova, te četiri asistencije, Deni grin je postigao 13, a Kajl Louri 12 poena.

U timu Orlanda najefikasniji je bio Terens Ros sa 24 poena, Nikola Vučević je postigao 22 uz 14 skokova i šest asistencija, dok je Džonatan Ajzak susret završio sa 14 poena.

Četvrta utakmica igra se takođe na Floridi u noći između nedelje i ponedeljka.

Oklahoma Siti pobedila je kod kuće u trećem meču serije prvog kola plej-ofa Zapada ekipu Portlanda sa 120:108.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rasel Vestbruk

U timu Oklahome raspucao se Rasel Vestbruk koji je imao učinak od 33 poena uz 11 asistencija i pet skokova, dok je Pol Džordž postigao 22 poena uz po šest skokova i asistencija. Džerami Grant je postigao 18, a Denis Đroder 17 poena.

U timu Portlanda, najefikasniji je bio Demijan Lilarda sa 32 poena, uz šest asistencija i četiri skoka. Si Džej Mekalum je postigao 21 poen, uz po sedam skokova i asistencija, a Enes Kanter 19 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading