Repeša ocenio utakmicu i navijanje

Autor: sportklub

Sport

19.04.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Budućnosti ostvarili su cilj i uspeli da pobede i u četvrtom meču. Vratili su seriju u Beograd, gde će se boriti za titulu šampiona ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Jasmin Repeša

Podgoričani su slavili rezultatom 80:74 u vatrenoj atmosferi u dvorani "Morača."

- Zvezda će sigurno biti mnogo bolja u Beogradu i mislim da joj pripada uloga favorita. Dostojan sam u stavovima. Žao mi je zbog svega što se dešavalo u prva dva meča, ali mi je isto tako bilo žao i zbog dešavanja u trećem duelu. U četvrtom je konačno sve bilo onako kako bi svi voleli. Dobra atmosfera, dobra utakmica, sjajno ponašanje igrača oba tima, utakmica bez incidenata. To je nešto što svi želimo, zar ne - upitao je Repeša i nastavio:

- Očekuje nas velika utakmica u Beogradu. Velika utakmica je utakmica za velike igre. Iznenađenja su isključena, odlučiće hrabrost, odlučnost, agresivnost, čvrstina. Objektivno, sjajna partija jednog pojedinca može da bude presudna. Primera radi, to su u četvrtom meču pokazali Kol i Džekson, mada čestitke zaslužuju svi momci jer su dali i poslednji atom snage na putu ka pobedi.

Trener Budućnosti se zatim osvrnuo i na dešavanja u četvrtom duelu:

- Imali smo uspona i padova. Nastojali smo da neutrališemo ofanzivni skok, nastojali smo da zaustavimo prodore i šut sa distance. Nije nam to polazilo za rukom sve do sredine treće deonice, kada smo uspeli da uhvatimo priključak, a zatim u neizvesnoj završnici da stignemo do pobede. Rekao bih zaslužene pobede.

Meč odluke se igra u ponedeljak u 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading