Srpski telegraf ekskluzivno saznaje: Sin ministra policije pljuvao i vređao Zvezdaše u "Morači"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divljaštvo i pokušaj linča košarkaša Crvene zvezde u Morači pre, za vreme i posle treće utakmice finala ABA lige protiv Budućnosti (80:72 za Podgoričane) bio je vešto organizovani plan bivših članova bezbednosnih službi Crne Gore, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

A jedan od izvršilaca bio je sin ministra policije Crne Gore Mevludina Nuhodžića Amar Nuhodžić! Poput razbesnelog huligana, on je uleteo na parket dobrih nekoliko metara i pljuvao u pravcu igrača srpskog šampiona uz salve psovki, a nikom od policajca i pripadnika obezbeđenja nije palo na pamet da ga zaustavi.

DEO SLAGALICE

Međutim, Amar je bio samo mali deo slagalice koja je spremala pakleni scenario i želela da pusti krv košarkaša Zvezde u Morači. Organizator je bio Duško Golubović, agent Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Crne Gore. Njemu je pomagao Zoran Lazović, nekadašnji zamenik direktora ANB, koji je svojevremeno smenjen zbog učestvovanja u kriminalnim radnjama. Pored kriminalne prošlosti i rada za crnogorske službe, ono što povezuje obojicu je činjenica da su uticajni u kompaniji "Bemaks", koja se bavi građevinskim poslovima i jedan je od sponzora ženskog košarkaškog kluba Budućnost.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Evo kako su navijači Budućnosti provocirali Čovića

U pomenutoj kompaniji formalno je Zoran Vujičić bivši košarkaš, koji se u Morači istakao tako što je na poluvremenu pljuvao trenera Crvene zvezde Milana Tomića. Vujičićeva supruga radi u kabinetu Mila Đukanovića, zadužena je za odnose sa Direkcijom Poreske uprave i bliska direktoru te agencije Mići Mugoši.

LOMILI I GAĐALI

Dakle, suštinski rečeno, napad na delegaciju srpskog šampiona organizovali su (odmetnuti ili ne) ljudi koji rade za crnogorsku državu. Zbog toga i ne čudi što je Budućnost posle svih skandala slavila i smanjila na 2:1 u seriji koja se igra na tri pobede. Počelo je tako što je Majkl Odžo pogođen loptom u glavu pri izlasku na teren, nastavilo se upadom navijača na parket i pljuvanjem, lomljenjem zaštitne ograde, pljuvanjem Milana Tomića, gađanjem šrafovima (pogođen Saša Vlaisavljević, član uprave KK Zvezda, kom je pocepana glava). Čak je nepoznati izvršilac udario centra crveno-belih Majka Cirbesa u tunelu i niko nije reagovao, a konstantno su vređani svi članovi porodice Čović. Linč i nasilje zasenili su košarku, a iza svega je stajala država Crna Gora. Sramno!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Obraz navijača Budućnosti

ONI SU SPREMALI KRVOPROLIĆE

Duško Golubović - glavni inspirator, agent Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), zaposlen u kompaniji "Bemaks"

Zoran Lazović - bivši zamenik direktora ANB, poznat po kriminalnim radnjama, takođe uticajan u firmi "Bemaks"

Zoran Vujičić - bivši košarkaš, blizak kompaniji "Bemaks", čija supruga radi u kabinetu Mila Đukanovića

Amar Nuhodžić - sin ministra policije Crne Gore, koji je uleteo na parket i pljuvao igrače Zvezde

antrfile

Navijača Zvezde mlatili, policija ga držala i gledala

Na sve skandale u Podgorici nadovezalo se i brutalno prebijanje jednog navijača Crvene zvezde, koji je prepoznat u hali. Dok ga je policija izvodila iz dvorane uz povike "Ubij cigana", nesrećnika je udarao ko je stigao, a organi reda, koji su ga držali rukama, nisu reagovali. Mučni snimak prebijanja obišao je region.

Omraženi Javor opet sudi

Slovenački arbitar Damir Javor ponovo će suditi Crvenoj zvezdi u meču koji život znači. Da podsetimo, on je crveno-bele koštao plasmana u top 8 Evrolige 2017. godine kada je čistu loptu za srpskog šampiona poklonio Olimpijakosu u beogradskoj Areni. Pored Javora, sudijsku trojku činiće njegov zemljak Sašo Petek i Srbin Uroš Nikolić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading