Strašan Harden, efikasni Irving, Janis MVP: Obeležili utakmice NBA lige

Autor:

Sport

18.04.2019

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je ovo veče favorita u NBA ligi. U drugim utakmicama plej-ofa Hjuston je bio bolji od Jute (118:98), Milvoki je nadigrao Detroit (120:99), dok je Bostona slavio protiv Indijane (99:91).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden

Igrači od kojih se očekuje da budu lideru, upravo su to i bili. Rakete je do 2:0 u seriji vodio Džejms Harden. Brada je na terenu radio šta je hteo.

Harden je meč završio sa  32 poena (11 od 24 iz igre, 6 od 13 za tri poena), 13 skokova i 10 asistencija. Na taj način je ostvario treći tripl-dabl u plej-ofu u karijeri.

U jednom napadu stavio je Rubija na "klizaljke".

Kris Pol je dodao 17 poena, dok je u poraženom timu upravo Rubio postigao 17 poena.

Boston je preslišao Indijanu... A jedan očejnički potez izveo je Vesli Metjuz. Meč se lomio, a on je ovako bacio loptu u aut:

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kajri Irving sa 37 poena.

Janis nema nameru da se zaustavi! Navijači Milvokija su mu pevali MVP, MVP, a on je blistao. Grk je meč završio sa 26 poena, uz pogođenih 11 šuteva iz igre od 18 pokušaja, a imao je i 12 skokova, četiri asistencije i dve blokade.

I Boston i Milvoki vode sa po 2:0. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading