Lazić: Ako je u Beogradu pokušaj linča, šta je ovo?

Autor:

Sport

17.04.2019

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde su jednoglasni, mora se igrati svih 40 minuta bez povlačenja. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić čestitao je Budućnosti na pobedi, ali se i osvrnuo na dešavanja iz prve dve utakmice u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Crvena zvezda je u Podgorici izgubila od Budućnosti sa 72:80 u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, pa je tako crnogorski tim smanjio zaostatak na 2-1.

Lazić je rekao da će njegov tim u petak, u četvrtom meču, pokušati da završi seriju.

- Još nije gotovo, sutra ćemo iskoristiti da se odmorimo i da odradimo analizu, kako bismo u petak dali sve od sebe da ovde završimo seriju- rekao je Lazić.

On je rekao da je atmosfera u "Morači" bila odlična, a da u Beogradu nije bilo "pokušaja linča".

- Svaki igrač voli da igra u ovakvoj atmosferi. Ne razumem priče da je u Beogradu bio pokušaj linča. Linča koga?! Mislim da je u Beogradu bilo i manje ubačenih predmeta na teren nego ovde, ali...- zaključio je Lazić.

Beron, Dobrić i Rivers čvrsto veruju u pobedu već u narednom meču.

Košarkaši Crvene zvezde se slažu u jednom, a to je da u narednom meču koji se igra u petak moraju da odigraju koncentrisano svih 40 minuta.

Ognjen Dobrić smatra da su dozvolili mnogo lakkih poena, pre svega u trećoj četvrtini u kojoj je Budućnost dominirala. 

A šta je to što je pravilo prevagu u sva tri meča, naravno publika, morače crveno-beli mnogo više da daju na gostujućem terenu ukoliko žele da se u narednom meču domognu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading